Szolgáltatásaink

gallery image32 20160719 1815850308

Fedezetkezelési szolgáltatásunk a következő elemeket tartalmazza:

  • Informatikai rendszer: egy teljesen zárt, jogosultsági rendszerrel ellátott informatikai rendszerben történik a beruházási folyamat rögzítése. A program tartalmazza a résztvevők adatait (vállalkozói nyilvántartás), a felek közötti szerződéseket, a jogszabályban megadott paramétereket (fizetési időpontok, felszólítási időpontok, értesítések időpontja, eljárás rendek stb.), lemodellezi a teljes beruházási folyamatot a szükséges helyeken a beavatkozás lehetőségével és minden felhasználó számára workflow-val integrált a könnyebb használhatóság érdekében. Az informatikai rendszer teljes mértékben naplózott és minden tevékenység bármelyik időpillanatban visszatekinthető, emellett lehetőség van különböző vezető információs diagrammok és listák lekérésére is.
  • Ügyfélszolgálat: telefonos, online és levél alapú segítségnyújtás a szoftver használatához.
  • Számlakezelés: a fedezetkezelő nyilvántart(hatja) a beruházás résztvevőinek a pénzügyi számláit, de mindenképpen létrehoz projektenként egy fedezetkezelői számlát, amiről a kifizetéseket végrehajtja vagy amin szükség esetén a zárolásokat megteszi hiányos teljesítés vagy vitás helyzetek esetén. A számlák kondíciói egyedi megállapodás alapján történik.
  • Tranzakció kezelés: utalások indítása és fogadása a beruházás résztvevőinek. A tranzakciók kondíciói egyedi megállapodás alapján történik.
  • Számlavezetés: a VirPAY Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. vállalja, hogy a teljes projekt bonyolításához kapcsolódó számlákat megnyitja és kezeli a projektben résztvevők számára.
  • Viták rendezése: segítség nyújtás a vitás teljesítések megoldására.
  • Projekt kontroll: fedezetek ellenőrzése, vitás pontok figyelése, folyamatok kontrollálása.
  • Műszaki kontroll: a folyamatba a jogszabály alapján be van építve a felelős műszaki vezető szerepkör is, aki elbírálja a teljesítéseket és engedélyt ad a fedezetkezelőnek a kifizetésekre.